Condititi generale

Prezentele prevederi ale termenilor si conditiilor (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre utilizatori site-ului www.istil.ro (denumiti in continuare “Utilizatori”) si societatile comerciale: Ioana Studio Style SRL si SC F5 Web Development SRL (denumiti in continuare “Furnizori Asociati” sau “Furnizori”). Accesarea si utilizarea site-ului www.istil.ro (“Website-ul”), a aplicatiilor mobile si a altor platforme pe care Furnizorii le detin sau le controleaza si le pun la dispozitie utilizatorilor ("Servicii") precum si a altor pagini sau bloguri catre care exista link-uri, inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii. Prin accesarea sau utilizarea Website-ulu si/sau Serviciilor sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Furnizorii isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand Termenii si Conditiile,  orice modificare devenind efectiva si producand efecte incepand cu momentul postarii pe Website. Accesand adresa iStil.ro/termeni-si-conditii puteti lua cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.

Daca nu stergeti e-mailul inregistrat pe Website si daca vizitati in continuare Website-ul, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, trebuie sa intrerupeti utilizarea serviciilor istil.ro.

Furnizorii isi rezerva dreptul de opri (permanent sau temporar) furnizarea Serviciilor (sau a oricaror functii din cadrul Serviciilor) si de a limita accesarea sau utilizarea Serviciilor in orice moment, fara notificare prealabila sau raspundere fata de dumneavoastra sau orice terta parte.

In calitate de operatori al site-ului iStil.ro, Furnizorii dau posibilitatea Partenerilor sai sa deruleze campanii de performance marketing prin intermediul website-ului iStil.ro, precum si a altor sisteme digitale ce sunt operate de Furnizori, incluzand aici website-uri si pagini de socializare.

Prin accesarea si utilizarea Website-ului si/sau Serviciilor va exprimati acordul ca Furnizorii si Partenerii sai pot plasa reclame (bannere, link-uri text, widget-uri, fara a se limita la acestea) in cadrul Serviciilor sau in legatura cu continutul sau informatiile din Servicii.

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau Serviciile Furnizorilor, precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.

Furnizori:

 • SC Ioana Studio Style SRL persoana juridica romana, cu sediul social Bucuresti, Bacului, nr.65, parter, sect.1, înmatriculată la Registrul Comerţului Bucuresti sub nr. J 40/3874/2008, CUI:23418348si
 • SC F5 Web Development SRL persoana juridica romana, cu sediul social in Brasov, Branduselor Nr. 68-70, Birou. 20, Stand. 79, Et. Mezanin, Ap. C1-U3, înmatriculată la Registrul Comerţului Brasov sub nr. J8/1814/2016, avand CUI 3648468.

Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.

Pagina Website – este o pagina, inclusiv orice sectiune sau subpagina a website-ului iStil.ro. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul iStil.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

Campaniile constau in afisarea de catre iStil.ro a Instrumentelor de Promovare ale Partenerilor (bannere, link-uri text, widget-uri etc.). Furnizorii sunt recompensati direct proportional cu valoarea vanzarilor realizate de catre vizitatorii trimisi de website-urile Furnizorilor pe site-urile Partenerilor.

Partener – persoana juridica care opereaza unul sau mai multe site-uri de magazine online care este dispus sa recompenseze printr-un comision fix sau variabil anumite vanzari pe site-urile lor realizate de catre vizitatorii trimisi de Furnizori in cadrul unei perioade de recurenta.

Instrument de Promovare: reprezinta o unealta specifica prin care Furnizorii promoveaza produsele si serviciile Partenerului. Instrumentele de promovare puse la dispozitie Partenerilor sunt: bannere (de orice dimensiune), link-uri text, reclame text, widget de produse, articol recomandari.

Widget: reprezinta un instrument de promovare care contine informatii dinamice preluate de pe site-ul Partenerului, precum si informatii de identificare si urmarire a activitatii utilizatorilor care dau click pe acesta.

 

Obligatiile Furnizorilor:

 1. Sa se asigure ca intre Furnizori si orice Partner exista un contract de partneriat valabil;
 2. Furnizorii nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorii nu vor fi responsabili pentru neafisarea Instrumentelor de Promovare sau ale Produselor, sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza;
 3. Furnizorii nu sunt responsabili de intarzierile cauzate de defectiunile tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai;
 4. Furnizorii nu pot fi trasi la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor;
 5. Furnizorii isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Instrument de Promovare in cazul in care se constata ca acesta incalca in orice mod Termenii si Conditiile, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorilor, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorii isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.
 6. Furnizorii au dreptul de a sterge orice Produs, Instrument de Promovare sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai Serviciului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorilor sau sunt in orice alt fel daunator pentru Furnizori.
 7. Furnizorii declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara Produselor si a Instrumentelor de Promovare publicate pe Website de catre Parteneri, cu privire la care Partenerii acorda Furnizorilor un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.
 8. Furnizorii nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Instrumentelor de Promovare sau a Produselor publicate. Furnizorii nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Instrumentele de Promovare.
 9. istil.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor furnizate de parteneri, inclusiv prețurile, descrierile produselor, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, recomandam Utilizatorilor sa revizuiasca datele de pe site-ul magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din istil.ro. Toate produsele oferite sunt supuse conditiilor stabilite de terti si Furnizorii nu sunt responsabili pentru acestea.

 

Obligatiile Partenerilor:

 1. Partenerul este singurul responsabil pentru continutul materialului publicitar furnizat catre Furnizori si pentru toate drepturile de proprietate intelectuala si industriala in legatura cu materialele ce fac obiectul prezentului contract, precum si singurul responsabil de informatiile postate pe propriul site;
 2. Sa asigure vanzarea bunurilor catre clientul final, Furnizorii neavand nicio obligatie, de niciun fel fata de clientul final care achizitioneaza produsul vandut pe website-ul Partenerului, prin intermediul platformei iStil.ro;
 3. Sa garanteze ca informatiile furnizate catre iStil.ro sunt corecte, complete si reale;
 4. Sa pastreze codul instalat pe toata durata colaborarii cu Furnizorii.
 5. Sa actualizeze Instrumentele de Promovare;
 6. Sa garanteze ca detine drepturile de autor pentru creatia Instrumentelor de Promovare respectiv a bannerelor, textelor, imaginilor, sunetelor etc., fiind singurul raspunzator pentru continutul mesajului publicitar, pentru incalcarea drepturilor de autor referitoare la texte, imagini, sunete si alte elemente ce sunt sau pot fi protejate de dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala;
 7. Sa detina dreptul de vanzare a Produselor / Serviciilor promovate prin iStil.ro, declarand si garantand ca detine toate aprobarile si autorizatiile cerute de lege pentru derularea activitatii sale comerciale, pentru oferirea produselor sau serviciilor sale, Furnizorii neavand nici o raspundere in acest sens
 8. Sa raspunda singur si integral pentru continutul Website-ului detinut/administrat, Furnizorii Asociati nefacand o evaluare a continutului Website-ului detinut/administrat de Partener;
 9. Sa respecte Termenii si Conditiile Website-ului, precum si prevederile Contractului incheiat intre el si Furnizori;
 10. Sa respecte toate prevederile legale in vigoare, in caz contrar fiind singur raspunzator pentru actele sau faptele, actiunile sau inactiunile sale care rezulta din incalcarea unor prevederi legale sau sunt cauzatoare de prejudicii;
 11. Sa nu promoveze propriul site prin programul sau de afiliere cu scopul de a suprascrie cookie-urile Utilizatorilor;
 12. Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele iStil.ro prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite.

 

Obligatiile Utilizatorilor:

 1. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor precum si a Politicii de Confidentialitate si utilizare Cookie-uri;
 2. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru corectitudinea adresei de e-mail transmisa in vederea abonarii la serviciul de newsletter;
 3. In cazul in care, in prezent sau pe viitor, Utilizatorul va contribui cu continut la Paginile Website-ului, Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de catre Furnizori, pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet;
 4. Prin vizitarea, accesarea si utilizarea Website-ului si/sau Serviciilor, Utilizatorul declara ca este de accord, in totalitate si neconditionat, cu Termenii si Conditiile acestuia;
 5. Utilizatorului ii este interzis sa copieze si sa distribuie total sau partial orice informatii de pe oricare dintre Paginile Website-ului, fara a avea acordul scris al Furnizorilor in acest sens;
 6. Utlizatorilor le este interzisa crearea de conturi multiple pe Website. Furnizorii isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori. In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, Furnizorii vor avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, Furnizorii vor avea dreptul de a lua masuri suplimentare, precum stergerea anunturilor si restrictii privind accesul la serviciile Website-ului impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici;
 7. In cazul in care Utilizatorii incalca in orice mod Termenii si Conditiile mentionate mai sus, Furnizorii vor putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Website-ului.

 

Legea aplicabila – litigii

Drepturile si obligatiile partilor, asa cum sunt prevazute in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un accord, litigiul urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

 

Accesarea si utilizarea Website-ului si/sau Serviciilor implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.