We are iStil. We simply inspire!

iStil este o comunitate de fashion ce se adreseaza oamenilor deschisi la nou, care pun la indoiala status quo-ul si sunt in mod natural curiosi. Oameni pentru care stilul nu inseamna doar sa arate bine – ei sunt responsabili, atenti si dedicati. Persoane progresiste care au gusturi rafinate, simt practic si gandesc independent.

Misiunea noastra se bazeaza pe intelegerea faptului ca oamenii aspira catre un stil de viata fashionable: o viata cu lucruri frumoase, elegante si distractive. Dar, din cauza lipsei de timp, bani sau cunostinte, este adesea dificil sa facem din stil o realitate.

Consideram ca stilul este posibil pentru orice buget si, cel mai important, pentru oricine. De aceea, am creat un loc pe care il poti vizita zilnic pentru a descoperi piese vestimentare si accesorii must-have,  designeri de care te vei indragosti, reguli de buna purtare, recomandari si idei de styling, liste de shopping selectate cu grija si tendinte care conteaza in fiecare sezon. Un loc care sa-ti ofere solutiile, sprijinul si inspiratia de care ai nevoie pentru a-ti rafina stilul.

Stilul personal incepe aici!